portfolio website templatesКАТАЛОГ

Всичко, от което се нуждаете за вашия басейн, сауна или парна баня, можете да намерите тук при нас , в нашият каталог. Поддържаме в наличност различни видове консумативи, аксесоари, оборудване, и резервни части за вашият SPA уют. Ако нямаме в наличност нещо, от което се нуждаете, ние бързо може да ви го доставим. Бихме могли да ви осигурим и техник за диагностика и за подмяна на някой развален елемент, ако не може да се справите сами.

Нашият каталог е доста богат и отговаря на всички изисквания и на най – смелите ви очаквания.

Ако се колебаете за вида артикул или артикулен номер, моля свържете се с нашите консултанти, за да ви окажат пълно съдействие относно това, което ви е необходимо. Така вие ще получите компетентна помощ и съвет за това което вие нужно. Ако в течение на времето сте решили да допълните вашата SPA зона с някой елемент, бихме могли да окажем пълно съдействие в избора му.

Разполагаме също така и с различни препарати за поддръжка на водата в басейните , строителна химия и различни видове облицовка за басейни.

В каталогът ни ще намерите различни почистващи препарати за басейни, сауни и парни бани. Ще намерите още различни масажни легла и анатомични шезлонги, чрез които ще повишите удобството и уюта във вашият SPA център или зона.

КОНТАКТИ 

ул. Абдовица 29A
София 1528  


 

Email: mail@bspools.com               Тел: 0893 456 893