free css templates

БАСЕЙНИ

Проектираме и строим страхотни басейни, вече повече от 10 години. Независимо дали искате басейн за дома си, за хотел, обществен или за училищна сграда, ние имаме опит. Заедно с вас работим върху дизайна и проектирането, за да изпълним най – подходящия басейн за вас.

Разгледайте секциите по-долу, за да добиете представа за различните услуи за басейни, които предлагаме и как можете да се сдобиете със собствен басейн. Искате ли да започнете? Свържете се с нас още днес!

Mobirise

ПРОЕКТИРАНЕ И ДИЗАЙН НА БАСЕЙНИ

Всичко започва с вашата идея. Ние ще ви помогнем да я оформите и ще проектираме басейна, който винаги сте искали и който отговаря на нуждите ви. Къде е най-подходящото място за вашия басейн, каква форма, размер и дълбочина пасват най-добре. Искате ли басейна ви да изглежда естествен? Искате ли насрещно течение или водопад? Как искате басейна…

Mobirise

ИЗГРАЖДАНЕ НА БАСЕЙНИ

С качествено изграждане на басейни, Би Ес Пулс и Спа е единствената фирма, която предлага 10 години гаранция на строителните работи на вашия басейн. Нашата работа е да ви доставим напълно готов изграден басейн. Това означава, че от момента на приемане на дизайна и офертата ни, ние поемаме цялостното изпълнение, без да изискваме никакво внимание…

Mobirise

ПОДДРЪЖКА НА БАСЕЙНИ

Добрата поддръжка на басейните им осигурява безгрижно ползване за дълго време. Най-важният аспект за добрата поддръжка на басейни е третирането на водата. Можем да ви доставим всички необходими продукти, за да поддържате винаги правилното ниво на pH и баланса на химизация на вашия басейн. Това не само поддържа водата кристално чиста, но и осигурява дълголетие на вашия басейн.…сауна, който всички си представяме, когато чуем сауна. В този вид сауна за да се постигне желаната температура от между 70 и 100 градуса, обикновено отоплението е с електрическа печка, но може и с печка на дърва…

Mobirise

ПУСКАНЕ НА БАСЕЙНА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ

Пускането на басейна в експлоатация е последната стъпка от изграждането и ние ще го изпълним безкомпромисно, за да може вашият басейн да е готов за плуване и със здравословно първоначално третиране. Когато басейнът ви е готов, изпробваме всички системи – помпи, филтри, осветление и всичко останало за 72 часа. Само след успешни проби, предаваме готовия…

Mobirise

ЗАЗИМЯВАНЕ НА БАСЕЙНИ

Зазимяването на басейни е лесно, но за да се осигури дълголетие е необходимо да се подготви качествено. Вижте какво препоръчваме и предлагаме за правилно зазимяване на басейни. Зимата влияе негативно на басейна ви по два начина. При замръзването водата се разширява и помпите и филтрацията не се използват през зимата, затова поддържането на правилно pH…

Mobirise

РЕМОНТ НА БАСЕЙНИ

Ние гарантираме строително-монтажните работи на басейна ви за 10 години, но не всички предлагат такава гаранция. Имаме повече от 10 години опит в ремонтирането, реставрацията и подобрението на басейни. От малки ремонти до цялостна реконструкция, можем да поемем всичко. Нуждаете ли се от ремонт на вашия басейн? Или имате нужда от помпа или филтър? Свържете…

Mobirise

Проектиране и дизайн на басейни

Всичко започва с вашата идея. Ние ще ви помогнем да я оформите и ще проектираме басейна, който винаги сте искали и който отговаря на нуждите ви.

Къде е най-подходящото място за вашия басейн, каква форма, размер и дълбочина пасват най-добре. Искате ли басейна ви да изглежда естествен? Искате ли насрещно течение или водопад? Как искате басейна ви да изглежда през нощта? Всичко това вземаме предвид при проектирането и дизайна на вашия басейн.

Други строители с удоволствие ще ви предложат стандартния 10 х 5 м. или 4 х 8 м. Басейнът, както ние си го представяме, не е готов продукт, който си купувате от този, който ви предложи най-висока отстъпка, а отражение на вашето индивидуално виждане.

Разполагаме с библиотека пълна с дизайни и концепции за интересни и различни басейни и интеграцията им в дворното пространство. С тяхна помощ ще разработим вашите концепции, може би дори ще ви вдъхновим допълнително. Заедно ще разгледаме целия ни каталог от материали, за да изберете този басейн, който не само изглежда добре, но и ви пасва.

Ще ви отделим време в дизайнерското си студио, за да намерите отговори на всичките си въпроси. Например: за кого е предназначен басейнът? Деца? Отлично, нека заедно изберем най-подходящия омекотен декинг, който не се пързаля. Само през лятото ли искате да използвате басейна или също през преходните сезони? Нека заедно да изберем отопление и покривало, за да можете да използвате басейна още няколко месеца през годината. Запален плувец ли сте, може би искате да можете да плувате дължини? Ще изберем правилната форма и дължина, за да можете лесно да плувате 25, 50 и 100 метра. Разгледайте и нашите системи за плуване срещу течението.

Ще дойдем до имота ви, за да можем не просто да проектираме басейн, но и да го направим част от пейзажа, който си представяте във вашата градина.

Искате ли да започнете изграждането на собствен басейн или просто събирате идеи и искате съвет? Свържете се с нас и заповядайте в нашето дизайнерско студио.

Mobirise

Изграждане на басейни

С качествено изграждане на басейни, Би Ес Пулс и Спа е единствената фирма, която предлага 10 години гаранция на строителните работи на вашия басейн. Нашата работа е да ви доставим напълно готов изграден басейн. Това означава, че от момента на приемане на дизайна и офертата ни, ние поемаме цялостното изпълнение, без да изискваме никакво внимание от ваша страна. От първия ден на строителството до момента, когато басейнът е готов да се гмурнете, ние ще се погрижим за всичко.

Поемаме целия процес от доставка на материалите, изкоп, груб строеж, окабеляване и монтаж, изолация, плочки до завършването и пълненето, цялостното изграждане на басейна. За да можете само да се наслаждавате на басейна си, ние поемаме първоначалното третиране на водата с химикали. Грижим се да поддържаме строежа максимално чист, за да намалим неудобствата за вас. Ние работим бързо и точно, за да доставим басейна ви навреме и качествено, такъв, какъвто сте си го представяли.

Нещо важно преди да започнем работа, ще изследваме почвата и подпочвените води на вашия имот. Това е важна стъпка, за да се определи вида бетон и хидроизолация според киселинността на почвата, а нивото на подпочвените води определя количеството бетон и арматура. Пропускането на тази стъпка довежда до корозия на бетоновото корито, което предизвиква течове и дори зимно време, когато басейнът е частично изпразнен, подпочвената вода може да избута коритото нагоре.

Също така докато се стремим да доставим вашия басейн възможно най-бързо, никога не правим компромис с качественото изграждане на басейна ви. Например, след завършване на бетоновото корито, изчисляваме времето необходимо, за да стане водоустойчиво. То зависи от средните и минимални температури, както и влажността на въздуха. Пропускането на тази стъпка би означавало пукнатини и течове, които ще развалят удоволствието от използването на басейна ви за години напред.

Доставяме качество, затова предлагаме 10 години гаранция.

Mobirise

ПОДДРЪЖКА НА БАСЕЙНИ

Добрата поддръжка на басейните им осигурява безгрижно ползване за дълго време.

Най-важният аспект за добрата поддръжка на басейни е третирането на водата. Можем да ви доставим всички необходими продукти, за да поддържате винаги правилното ниво на pH и баланса на химизация на вашия басейн. Това не само поддържа водата кристално чиста, но и осигурява дълголетие на вашия басейн.

Правилната поддръжка на басейна се прави с цел да се запази водоустойчивостта на хидроизолацията, покритието и бетоновото корито на вашия басейн, както и качеството на водата в басейна. Поддържа се определено ниво на химикали и pH, в противен случай след време водата ще разруши коритото и водата в басейна ви няма да е така кристално чиста. Ние ще ви помогнем да предотвратите тези неприятни последици и така гарантираме издръжливостта на строителните работи за следващите 10 години.

Освен регулярната поддръжка на басейна, която можете да извършвате и сами с подходящите консумативи и информация от нас, също така препоръчваме пълна инспекция два пъти годишно, в началото и края на всеки сезон. Горещо препоръчваме проверка на всички системи, за да се уверите, че работят добре в началото на всеки сезон, както и повторна проверка в края на сезона като част от зазимяването.

Когато проектираме и изграждаме басейни, ние също предлагаме да ви обучим да извършвате процедурите по поддръжката. Ако вече имате басейн и искате някой да се грижи за поддръжката и консумативите, кажете ни.

Само през 2015, ако сключите договор с нас за поддръжка на басейни за следващия сезон, получавате безплатно зазимяване.

Mobirise

Пускане на басейна в експлоатация

Пускането на басейна в експлоатация е последната стъпка от изграждането и ние ще го изпълним безкомпромисно, за да може вашият басейн да е готов за плуване и със здравословно първоначално третиране.

Когато басейнът ви е готов, изпробваме всички системи – помпи, филтри, осветление и всичко останало за 72 часа. Само след успешни проби, предаваме готовия басейн. През това време ще се погрижим и третирането на водата да е готово, с правилно и здравословно ниво на химизация.

През това време ще ви обясним как да използвате басейна си и как да третирате водата, за да сте готови сами да се грижите за него. Ще ви обясним как да пуснете басейна в началото на сезона, как да наблюдавате и третирате водата по време на използване и как да го зазимите.

Заедно с приемо-предавателен протокол ще ви предоставим кратки и лесни инструкции за употреба, както и пълните ръководства и документация на оборудването.

След като предадем басейна, за да му се радвате, ние оставаме на разположение за всякакви въпроси и нужда от помощ. Ако се колебаете за правилното третиране на водата или друго, просто се свържете с нас. За да нямате никакви ангажименти към басейна, можем да ви предложим и сезонното пускане и зазимяване. За голям басейн, в хотел или спортен център, можем да ви предложим договор за поддръжка.

За всички които изпитват трудност при подготвяне на басейнът им за стартиране на сезона, предлагаме първоначално измиване на басейна след изминалата зима, с почистващи препарати. Проверка на филтрационната система, обезвъздушаване, ако е необходимо такова, пълнене на басейна и първоначално шоково третиране на водата в басейна , със съответните препарати и точна им дозировка. Можем да ви предложим и консултация относно това какви препарати са ви необходими за да може водата в него да бъде чиста и безвредна за вас и вашата кожа. Ако имате необичаен цвят на водата след дъжд, не се колебайте да ни потърсите!

Mobirise

Зазимяване на басейни

Зазимяването на басейни е лесно, но за да се осигури дълголетие е необходимо да се подготви качествено. Вижте какво препоръчваме и предлагаме за правилно зазимяване на басейни.

Зимата влияе негативно на басейна ви по два начина. При замръзването водата се разширява и помпите и филтрацията не се използват през зимата, затова поддържането на правилно pH и химизация изискват различни продукти за третиране и малко предварително планиране.

Ние можем да ви помогнем и снабдим с всички необходими продукти за успешно зазимяване на басейни или да ги включим в нашия пакет за поддръжка два пъти в годината или регулярната седмична поддръжка.

Процесът на зазимяване на басейни има няколко стъпки. Първо водата се третира с по-силни химикали, които осигуряват водоустойчивостта на басейна през следващите месеци, заедно с бавно разграждащи химикали, които се добавят към останалата вода в коритото.

Следващата стъпка при зазимяването на басейни е частичното източване. Пълното източване на басейна, противно на очакванията, се отразява зле на басейна ви. Освен опасността от голяма дълбока дупка по средата на двора ви, това също така не е добре за басейна. Задържайки басейна си частично пълен, вие предпазвате покритието, плочките и водоустойчивостта от резки температурни промени. Също така останалата вода спомага за поддържането на правилното количество pH и химичен баланс през зимата.

Като трета стъпка добавяме флотадори. Когато повърхността на водата замръзне през зимата, тя се разширява. Флотадорите са кухи и меки, те са частично потопени във водата, за да поемат разширяването на леда. Без тях ледът ще окаже огромен натиск върху коритото. В най-добрия случай ще изгубите няколко плочки, а в най-лошия коритото може да се пропука. Затова тази мярка е изключително важна, за да може басейнът ви да се запази в добро състояние през зимния сезон.

Накрая след частичното източване, правилната химизация и поставянето на флотадори, ще източим тръбите и филтрите от вода, за да предотвратим замръзване и нарушаване на структурата.

След като се погрижим за зазимяването, всичко което трябва да направите е да чакате следващия сезон, когато ще можете отново да се радвате на басейна си.

А за тези студени зимни месеци можем да предложим някоя от нашите сауни и парни бани, които ще направят чакането на следващия сезон приятно.

Mobirise

Ремонт на басейни

Ние гарантираме строително-монтажните работи на басейна ви за 10 години, но не всички предлагат такава гаранция.

Имаме повече от 10 години опит в ремонтирането, реставрацията и подобрението на басейни. От малки ремонти до цялостна реконструкция, можем да поемем всичко.

Нуждаете ли се от ремонт на вашия басейн? Или имате нужда от помпа или филтър? Свържете се с нас. Ще се погрижим за проблема ви незабавно. Ще върнем блясъка на вашия басейн с безупречен ремонт.

Ако проблемът е по-голям, например теч, който не можете да намерите, или плочки, които падат постоянно, ние можем да го поправим. Нашите ремонти са безупречни.

Искате промяна или подобрение на басейна ви? Искате да добавите осветление или да смените съществуващото с LED осветление? Искате да добавите насрещно течение за спорт или джетове за масаж? Ние можем да го изпълним.

Ако се нуждаете от цялостен ремонт, независимо дали е заради повреда или просто искате да смените дизайна с по-модерен, ние можем да го измислим с вас, както когато строим нови басейни. Ще установим коя част от сегашния басейн все още може да се използва. Понякога с малък ремонт старото бетоново корито е възможно да се използва. След това заедно изработваме визията на новия ви басейн.

„Преди и след“ снимки от извършени от нас ремонти може да разгледате в галерията ни.

КОНТАКТИ 

ул. Абдовица 29A
София 1528  


 

Email: mail@bspools.com               Тел: 0893 456 893