Бутикови Плувни Басейни и Спа (Boutique Swimming Pools & Spa) или накратко BSPools & Spa има повече от 10 години опит в дизайна, изграждането, подновяването, поддръжката на изящни басейни, ръчно изработени парни бани и луксозни сауни.

От 2001г. нашият екип е осъществил мечтите на стотици горди и щастливи собственици на басейни, сауни и парни бани в България и съседните страни.

Гордеем се с това, че сме различни на нашия пазар. Запалени сме по дизайна на красиви спа съоръжения, а вие сте в центъра на нашата работа. Нашата цел не е да ви продадем стандартни продукти, които оптимизират нашата печалба. Ние целим да превърнем вашия мечтан басейн, сауна или парна баня, в реалност, която можете да докоснете и усетите.

Когато решите да инвестирате в собствен басейн, парна баня или сауна, вие инвестирате в себе си. Решавате да се поглезите с комфорта и почивката, които басейна носи на вас и гостите ви в горещ летен ден. Инвестирате в заряда, който сауната ви поднася в студената зимна вечер и в блаженото спокойствие от времето прекарано в успокояващия комфорт на парната баня.

Мисията ни е да се уверим, че инвестицията, която правите си заслужава. Работим с вас. Заедно развиваме идеите ви, за да надминем очакванията ви с отличен дизайн.

Добавяме капка лукс в ежедневието ви.