Нуждаете се от ремонт на вашата сауна? Ние можем да я реновираме  и преобразим . От малки поправки до цялостни ремонти, можем да поправим развалени сауни, които не работят и да им върнем предишния блясък. Сауната е най-достъпното спа съоръжение. Ако вече сте имали сауна, но тя се нуждае от ремонт, обърнете се към нас.

Имаме всякакви резервни части в наличност. Така че когато печката ви се развали, можем да я подменим навреме за следващата планувана вечер в сауната. Бихме могли да подменим, само увреденият елемент или да направим пълна профилактика на вашият уред, за удължаване на неговият живот.

Разполагаме и с резервни аксесоари за сауна- възглавнички за сауна , термометри, хигрометри, пясъчни часовници , черпаци, ведра и камъни за печки. Разгледайте нашият каталог и там ще откриете всичко необходимо за вашата сауна.

И както при парните бани, можем да добавим ново осветление или озвучаване. По този начин би могла да се промени цялостната атмосфера вътре в сауната. Светлината би могла да бъде мека и приглушена .

Ако искате цялостно реновиране, можем да изчистим с пясък съществуващите панели, това е много полезно за димната сауна и пейки или да ги подменим изцяло.

Ние обръщаме внимание на всеки детайл в ремонта, за да може вашата сауна да изглежда перфектно във всеки един момент.

Свържете се с нас и ще започнем работа.