Заповядайте в дизайнерското студио на Би Ес Пулс и Спа, за професионален съвет, а защо не дизайн на вашата лична сауна.

Какво си представяте, когато чуете сауна? Обикновено не само вида, но и аромата на сауната. Представяте ли си борова гора, брези или прясно отрязано дърво?

Дизайнът на сауните не просто съответства на представите ви, но и се вписва в дома ви. Също така избираме дървото с любимия ви аромат, за да създадем усещането, което си представяте.

В този смисъл дизайнът на сауната е като избор на идеалния нов парфюм за зимата.

Независимо дали искате изградена за вас или готова панелна сауна, ви каним в студиото ни, за да си изберете дървото с правилния аромат.

Ако сте твърде заети, ние бихме могли да дойдем на място, за оглед на помещението , в което ще бъде изградена самата сауна. По този начин бихме могли , да си позволим съвет относно материалът за изработка на сауната , подхождащ най – добре на вашият интериор и вкус . Така вие спестявате време, а същевременно получавате професионален и компетентен съвет, относно изграждането на вашата сауна. Избираме оптимален вариант на място, в зависимост от размерите с които разполагате за самата сауна .

Искаме да сме сигурни, че сауната ще ви донесе аромата и усещането, което си представяте. За да се уверим в това, обикновено използваме различни видове дърво в сауната, защото например не всяко дърво с хубав аромат е подходящо и за сядане. Някои видове дърво изпускат смола, която носи прекрасен аромат, но не искате да седнете на нея или да ви покапе от тавана.

Освен избора на подходящо дърво, ще разгледаме и други аспекти. Например, как искате да използвате сауната? Дали предпочитате затворена сауна или прозорец към двора или дори стъклена стена? Как предпочитате въздуха, сух или с повече пара?

Последно ще разгледаме вариантите за осветление, за да сме сигурни, че то ще ви донесе очакваното настроение, когато я ползвате. Искате ли своя собствена сауна? Свържете се с нас и заповядайте да видите нашата.