Можем да изградим красива парна баня в почти всяко свободно пространство. Ако разполагате с поне два квадратни метра пространство, можем да измислим нещо. За изграждането на парна баня, всичко, от което се нуждаем, е празно пространство. Ще изградим стените, седалките, и дори красиво извит таван от самото начало във вашето празно пространство.

Оформянето на стените и ъглите е най важният етап в изграждането на парната баня, за постигане на правилни геометрични форми. След това се полагат шпакловка на стените и топлоизолация. От изключителна важност е замаската да бъде направена с наклон към сифоните, за да се осигури добро отичане на водата в помещението.Следващият основен етап в изграждането на парната баня е таванът: той задължително трябва да бъде от сводест тип .

Видът и усещането на парната баня зависят от качеството на работата. Или просто казано, всичко е в детайлите. Парните бани изглеждат добре, когато имат свободно сливащи се извивки. Начинът, по който изграждаме и покриваме с плочки тези форми, е това, което ни различава от останалите фирми. Те изискват майсторско внимание. Докато басейните имат големи плоски площи, нашите парни бани нямат дори един квадратен метър, който да е без извивка, детайл, фигура, ъгъл или друг елемент, който се нуждае от внимание, познание или търпение, за да изглежда перфектно. Каним ви да разгледате различни видове седалки и елементи в нашето дизайнерско студио. И докато сте тук, защо не разгледате и изпробвате нашата парна баня?