Парните бани са отлични за разпускане от натовареното ежедневие. Независимо дали това е личната ви парна баня, в хотел или спа център, можете просто да се отпуснете и наслаждавате.Още през римско време са използвани парни бани. Те носят със себе си малко антично спокойствие, което се надяваме да доставим във вашия дом или хотел.

Парните бани са отлично място за отпускане на сетивата и прочистване на тялото ви. Много от нашите клиенти искат парна баня освен сауната, което е по леко, не толкова горещо допълнение на спа пространството им.Там температурата е по ниска, а влажността на въздуха по висока, в сравнение със сауната ( обикновената финландска сауна). Източник на топлината тук е парогенератор.

Парните бани са също така произведение на архитектурното изкуство. Гордеем се, че умеем да трансформираме всяко пространство като ъгъл, дрешник, ниша  или друго помещение в малка скъпоценност в дома ви. Ние трансформирахме едно складово помещение в офиса ни в парна баня, заповядайте, за да го разгледате.