Почти всеки ден започва и завършва с време прекарано в банята. Ние целим да го превърнем в малък луксозен момент в ежедневието.

Ние можем да превърнем банята ви не просто в колекция от уреди. Превръщаме ги не просто в стая с вана, мивка и душ. Заедно можем да превърнем банята ви в малък спа пейзаж.

Мисията ни е да ви накараме да се насладите възможно най-много на банята си. Затова изработваме дизайн, който да съответства на навиците и предпочитанията ви. Например, какво предпочитате душ или вана? Ще проектираме, така че предпочитанията ви да са център на помещението. Ако предпочитате душ, може спокойно да пропуснем ваната и вместо това да сложим голям душ тип дъждовна гора.

Заедно ще изгладим всички детайли. Харесва ли ви да подгрявате хавлиите си зимно време? Дразни ли ви запотеното огледало? Искате ли музика или радио в банята? Искате ли различна концепция за осветление, когато ползвате ваната?

Независимо дали искате да подобрите банята си или строите нов дом, ние можем да преобразуваме банята ви така, че да носи усмивка в началото и края на всеки ден.