Ние гарантираме строително-монтажните работи на басейна ви за 10 години, но не всички предлагат такава гаранция.

Имаме повече от 10 години опит в ремонтирането, реставрацията и подобрението на басейни. От малки ремонти до цялостна реконструкция, можем да поемем всичко.

Нуждаете ли се от ремонт на вашия басейн? Или имате нужда от помпа или филтър? Свържете се с нас. Ще се погрижим за проблема ви незабавно. Ще върнем блясъка на вашия басейн с безупречен ремонт.

Ако проблемът е по-голям, например теч, който не можете да намерите, или плочки, които падат постоянно, ние можем да го поправим. Нашите ремонти са безупречни.

Искате промяна или подобрение на басейна ви? Искате да добавите осветление или да смените съществуващото с LED осветление? Искате да добавите насрещно течение за спорт или джетове за масаж? Ние можем да го изпълним.

Ако се нуждаете от цялостен ремонт, независимо дали е заради повреда или просто искате да смените дизайна с по-модерен, ние можем да го измислим с вас, както когато строим нови басейни. Ще установим коя част от сегашния басейн все още може да се използва. Понякога с малък ремонт старото бетоново корито е възможно да се използва. След това заедно изработваме визията на новия ви басейн.

„Преди и след“ снимки от извършени от нас ремонти може да разгледате в галерията ни.