Пускането на басейна в експлоатация е последната стъпка от изграждането и ние ще го изпълним безкомпромисно, за да може вашият басейн да е готов за плуване и със здравословно първоначално третиране.

Когато басейнът ви е готов, изпробваме всички системи – помпи, филтри, осветление и всичко останало за 72 часа. Само след успешни проби, предаваме готовия басейн. През това време ще се погрижим и третирането на водата да е готово, с правилно и здравословно ниво на химизация.

През това време ще ви обясним как да използвате басейна си и как да третирате водата, за да сте готови сами да се грижите за него. Ще ви обясним как да пуснете басейна в началото на сезона, как да наблюдавате и третирате водата по време на използване и как да го зазимите.

Заедно с приемо-предавателен протокол ще ви предоставим кратки и лесни инструкции за употреба, както и пълните ръководства и документация на оборудването.

След като предадем басейна, за да му се радвате, ние оставаме на разположение за всякакви въпроси и нужда от помощ. Ако се колебаете за правилното третиране на водата или друго, просто се свържете с нас. За да нямате никакви ангажименти към басейна, можем да ви предложим и сезонното пускане и зазимяване. За голям басейн, в хотел или спортен център, можем да ви предложим договор за поддръжка.

За всички които изпитват трудност при подготвяне на басейнът им за стартиране на сезона, предлагаме първоначално измиване на басейна след изминалата зима, с почистващи препарати. Проверка на филтрационната система, обезвъздушаване, ако е необходимо такова, пълнене на басейна и първоначално шоково третиране на водата в басейна , със съответните препарати и точна им дозировка. Можем да ви предложим и консултация относно това какви препарати са ви необходими за да може водата в него да бъде чиста и безвредна за вас и вашата кожа.  Ако имате необичаен цвят на водата след дъжд, не се колебайте да ни потърсите!