Добрата поддръжка на басейните им осигурява безгрижно ползване за дълго време.

Най-важният аспект за добрата поддръжка на басейни е третирането на водата. Можем да ви доставим всички необходими продукти, за да поддържате винаги правилното ниво на pH и баланса на химизация на вашия басейн. Това не само поддържа водата кристално чиста, но и осигурява дълголетие на вашия басейн.

Правилната поддръжка на басейна се прави с цел да се запази водоустойчивостта на хидроизолацията, покритието и бетоновото корито на вашия басейн, както и качеството на водата в басейна. Поддържа се определено ниво на химикали и pH, в противен случай след време водата ще разруши коритото и водата в басейна ви няма да е така кристално чиста. Ние ще ви помогнем да предотвратите тези неприятни последици и така гарантираме издръжливостта на строителните работи за следващите 10 години.

Освен регулярната поддръжка на басейна, която можете да извършвате и сами с подходящите консумативи и информация от нас, също така препоръчваме пълна инспекция два пъти годишно, в началото и края на всеки сезон. Горещо препоръчваме проверка на всички системи, за да се уверите, че работят добре в началото на всеки сезон, както и повторна проверка в края на сезона като част от зазимяването.

Когато проектираме и изграждаме басейни, ние също предлагаме да ви обучим да извършвате процедурите по поддръжката. Ако вече имате басейн и искате някой да се грижи за поддръжката и консумативите, кажете ни.

Само през 2015, ако сключите договор с нас за поддръжка на басейни за следващия сезон, получавате безплатно зазимяване.