С качествено изграждане на басейни, Би Ес Пулс и Спа е единствената фирма, която предлага 10 години гаранция на строителните работи на вашия басейн. Нашата работа е да ви доставим напълно готов изграден басейн. Това означава, че от момента на приемане на дизайна и офертата ни, ние поемаме цялостното изпълнение, без да изискваме никакво внимание от ваша страна. От първия ден на строителството до момента, когато басейнът е готов да се гмурнете, ние ще се погрижим за всичко.

Поемаме целия процес от доставка на материалите, изкоп, груб строеж, окабеляване и монтаж, изолация, плочки до завършването и пълненето, цялостното изграждане на басейна. За да можете само да се наслаждавате на басейна си, ние поемаме първоначалното третиране на водата с химикали. Грижим се да поддържаме строежа максимално чист, за да намалим неудобствата за вас. Ние работим бързо и точно, за да доставим басейна ви навреме и качествено, такъв, какъвто сте си го представяли.

Нещо важно преди да започнем работа, ще изследваме почвата и подпочвените води на вашия имот. Това е важна стъпка, за да се определи вида бетон и хидроизолация според киселинността на почвата, а нивото на подпочвените води определя количеството бетон и арматура. Пропускането на тази стъпка довежда до корозия на бетоновото корито, което предизвиква течове и дори зимно време, когато басейнът е частично изпразнен, подпочвената вода може да избута коритото нагоре.

Също така докато се стремим да доставим вашия басейн възможно най-бързо, никога не правим компромис с качественото изграждане на басейна ви. Например, след завършване на бетоновото корито, изчисляваме времето необходимо, за да стане водоустойчиво. То зависи от средните и минимални температури, както и влажността на въздуха. Пропускането на тази стъпка би означавало пукнатини и течове, които ще развалят удоволствието от използването на басейна ви за години напред.

Доставяме качество, затова предлагаме 10 години гаранция.