Всичко започва с вашата идея. Ние ще ви помогнем да я оформите и ще проектираме басейна, който винаги сте искали и който отговаря на нуждите ви.

Къде е най-подходящото място за вашия басейн, каква форма, размер и дълбочина пасват най-добре. Искате ли басейна ви да изглежда естествен? Искате ли насрещно течение или водопад? Как искате басейна ви да изглежда през нощта? Всичко това вземаме предвид при проектирането и дизайна на вашия басейн.

Други строители с удоволствие ще ви предложат стандартния 10 х 5 м. или 4 х 8 м. Басейнът, както ние си го представяме, не е готов продукт, който си купувате от този, който ви предложи най-висока отстъпка, а отражение на вашето индивидуално виждане.

Разполагаме с библиотека пълна с дизайни и концепции за интересни и различни басейни и интеграцията им в дворното пространство. С тяхна помощ ще разработим вашите концепции, може би дори ще ви вдъхновим допълнително. Заедно ще разгледаме целия ни каталог от материали, за да изберете този басейн, който не само изглежда добре, но и ви пасва.

Ще ви отделим време в дизайнерското си студио, за да намерите отговори на всичките си въпроси. Например: за кого е предназначен басейнът? Деца? Отлично, нека заедно изберем най-подходящия омекотен декинг, който не се пързаля. Само през лятото ли искате да използвате басейна или също през преходните сезони? Нека заедно да изберем отопление и покривало, за да можете да използвате басейна още няколко месеца през годината. Запален плувец ли сте, може би искате да можете да плувате дължини? Ще изберем правилната форма и дължина, за да можете лесно да плувате 25, 50 и 100 метра. Разгледайте и нашите системи за плуване срещу течението.

Ще дойдем до имота ви, за да можем не просто да проектираме басейн, но и да го направим част от пейзажа, който си представяте във вашата градина.

Искате ли да започнете изграждането на собствен басейн или просто събирате идеи и искате съвет? Свържете се с нас и заповядайте в нашето дизайнерско студио.